HOG SLAT Україна Обладнання для свинарства та птахівництва

Як підібрати обладнання для пташника

Оборудование для пташниківСучасне обладнання для птахоферм розробляється з урахуванням найбільш комфортних умов для розведення бройлерів, індиків, перепелів, качок, страусів та іншої птиці. Даний вид бізнесу на сьогоднішній день є одним з найбільш рентабельних за рахунок високої продуктивності, швидкої відтворюваності пернатих і порівняну дешевизну отримання м'яса і яєць.

Обладнання для птахоферм: підказки початківцям птахівникам

Майбутній проект повністю залежить від завдань, які ставить перед собою фермер. В першу чергу, це специфіка виробництва:

  • один вид птиці буде розлучатися або кілька;
  • основна мета - яйця або м'ясо;
  • розведення племінних птахів;
  • вирощування курчат в інкубаторах;
  • підлогове або клітинне утримання та ін.

Птахоферма Hog SlatВідштовхуючись від спеціалізації, буде розроблена правильна система водопостачання, прокладка кормоліній, обігріву, вентиляції, визначаться оптимальні розміри секцій або приміщень з урахуванням способу утримання. У проекті також будуть передбачені показники температури і світлового режиму, сплануйте стічні ями і т.д.

Крім оснащення для розведення і утримання, необхідно передбачити допоміжне обладнання для птахоферм та ряд приміщень, наприклад, цехи для забою, переробки м'яса, сортування яєць, місце для зберігання готової продукції, роздягальні для робітників і багато іншого.

Як бачите, створення одного лише проекту - досить складне завдання для неспеціаліста. Hog Slat Україна не тільки спроектує пташник відповідно до ваших побажань, а й побудує його, доставить і встановить обладнання, візьме на себе сервісне і гарантійне обслуговування, а при необхідності, навчить ваш персонал всім тонкощам роботи та управління. Наша компанія також займається будівництвом свинарників з повним пакетом послуг і постачанням обладнання для годування свиней, поїлок тощо. Тож бажаємо вам процвітати і розширювати свій бізнес на інші галузі тваринництва.