HOG SLAT Україна Обладнання для свинарства та птахівництва

Американський досвід Hog Slat для українських майбутніх фахівців

демонстраційний клас в СНАУHog Slat - американська якість в Україні

Теоретичні знання, для максимальної користі, необхідно підкріплювати практичними навичками. Це стосується будь-якої роботи, включаючи і галузь виробництва свинини.

Одним з важливих чинників сталого розвитку нашої компанії, власне, і є - підтвердження на практиці якості всієї розробленої продукції. Більше 50-ти років Hog Slat перевіряє, використовує, тестує, а потім пропонує на ринку все краще, що створюється в виробничих стінах компанії.

демонстраційний клас СНАУ від Hog SlatРеалії швидкого розвитку технологій свинарства створюють умови дефіциту практичного матеріалу в навчальних програмах закладів. Зараз великою проблемою є забезпечення студентів місць, де б вони могли перенести теоретичні знання в реальних умовах виробництва свинини, і, в більшості випадків, і навчальні матеріали не встигають за технологічними впровадженнями.

Саме тому ми вирішили забезпечити один з провідних навчальних закладів України в сфері агропромисловості - Сумський національний аграрний університет, всім необхідним для демонстрації виробничих процесів - від утримання тварин, подачі кормів для них, системи контролю всіх етапів.

Крім того, демонстраційний клас оснащений мультимедійною системою, що дозволяє візуалізувати процеси, які проходять на фермі, дивитися і аналізувати тематичні відеоматеріали.

Майбутні фахівці зможуть без виїздів на свинокомплекси, отримувати вагому частину важливих практичних знань і вчитися на сучасному якісному обладнанні, для розвитку великого потенціалу нашої аграрної країни.

Наша компанія, у співпраці з партнерами з США, забезпечує хороше навчання персоналу. В майбутньому, єто дозволяє виконувати монтаж, настройку і обслуговування свеноферм і птахоферм в Україні, активно розвиваючи сферу тваринництва в нашій країні.